Despre Noi

 

Școala de dans New School & Old School

4/10/2015

    Școala de dans New School & Old School din Brașov s-a înființat în Septembrie 2011, la inițiativa lui Pantea Radu Mădălin, din dorința de a promova BREAKDANCE-ul  (BBOYING-ul) și STREET DANCE-ul în rândul tinerilor brașoveni, de a descoperi noi talente și de a face performanță. Așa cum sugerează și numele școlii noastre, oricine are înclinație spre această cultură urbană poate învața fundamentul mișcării în BREAKDANCE precum și alte stiluri cum ar fi: POPPING, LOCKING, TUTTING, COREGRAFIE SCENICĂ, mai pe scurt STREET DANCE.

    Școala de dans New School & Old School este SINGURA SCOALA OFFICIALA de BREAKDANCE si STREET DANCE din Brasov cu FORME LEGALE, care poate sustine examene, ofera DIPLOMA de dansator,astfel scoala noastra iti ofera posibilitatea de a dansa in spoturi publicitare de dansa pt diversi artisti. De asemenea se ofera posibilitatea de a intra in echipa noastra de profesionisti, si de a participa la diverse evenimente, emisiuni concursuri (Battle-uri), organizate  atat in cadrul Brasovului si in tara. De asemenea New School & Old School  are si pana in ziua de azi un succes deosebit, deoarece numerosi tineri ce s-au inscris in cadrul scolii noastre si au promovat examenul final primind diploma, au ajuns instructori de dans sau faca parte din trupa scolii sau sa aiba propria lor trupa sau sa faca parte din cele mai bune trupe de breakdance si street dance din Brasov .

    Școala de dans New School & Old School vă pune la dispoziție una din cele mai bune săli de dans din Brașov, amplasată într-o zonă centrală, dotată cu oglinzi, parchet laminat, baie, vestiar, sistem de boxe surround, parcare, toate acestea pentru a desfasura un curs de dans de calitate.

    Școala de dans New School & Old School va astepta la SECTIUNE: CHITARA - unde avem cele mai noi si mai usoare metode pedagogice de a invata instrumentul CHITARA , indiferent de varsta acest curs se adreseaza tuturor categoriilor de varsta: Copii, Adolescenti, Adultii.

 

;

 

 

Number of comments: 0

Name: E-mailaddress: Homepage:
Message:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)