Despre Noi

 Saptamana “Scoala Altfel”la Scoala de Dans New School & Old School

3/31/2015

Scoala de dans New School & Old School organizeaza special, in perioada programului Scoala Altfel, cursuri de dans GRATUITE pentru scolarii si prescolarii din institutiile de invatamant brasovene.

In luna Aprilie toate scolile din Brasov sunt implicate timp de o saptamana in Programul Scoala Altfel. Acest program presupune o saptamana de activitati educative si distractive, ce ofera posibilitatea elevilor de a participa la evenimente artistice special gandite pentru nevoile si interesele lor.

New School & Old School pune la dispozitia cadrelor didactice posibilitatea de a-si inscrie elevii la o saptamana de cursuri de dans gratuite pentru copiii de toate varstele, sustinute de instructorii scolii de dans. Aceste cursuri vor fi organizate in cadrul scolii de dans, dar si in cadrul institutiilor dornice de colaborare.

 “Am ales sa ne implicam in cadrul acestui program atat din dorinta de a le oferii copiilor o activitate recreativă și distractivă, cat si pentru a promova sportul si dansul in randul tinerilor.”

 

Beneficiile acestei activitati sunt multiple, elevii isi vor dezvolta spiritul de echipa, vor face exerciții de team building si pe langa miscare si initierea in dans, vor avea parte de o activitate distractiva.

 

Programul cursurilor gratuite de dans organizate la Scoala de Dans New School & Old School in Saptamana Scoala Altfel:

  • Cursuri Breakdance (5 < 18 ani):

Luni & Miercuri – 17.30 – 19:00

Marti & Miercuri – 16:00 -17.30

  • Cursuri Street Dance (5 < 18ani):

Luni – 19:00 – 20:30

 Vineri – 18:00 – 19.30

 

Inscrie-te si tu la campania “Scoala Altfel la Dans ” ! 

Number of comments: 0

Name: E-mailaddress: Homepage:
Message:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Enter the code embedded in the image