Despre Noi

Street Dance Fitness

4/6/2015

    STREET DANCE FITNESS, este primul program de fitness din ROMANIA bazat pe fenomenul de STREET DANCE.

    STREET DANCE FITNESS, este programul care vine cu un amestec perfect de mișcări de dans îndrăznețe și intense de ardere a caloriilor, mișcări în ritmuri rapide care tonifică și sculptează corpul.

    STREET DANCE FITNESS foloseste o fuziune de dansuri (HIP-HOP, POPPING, BREAKDANCE, SALSA, REGGAETON...etc.). Aceste tipuri de dans sunt foarte populare în ziua de azi, atât ca exercițiu fizic, dar și ca artă și formă de competiție practicată atât în studiourile de dans, cât și în alte spații, creând astfel un antrenament eficient, dinamic și captivant.

    Este diferit. Probabil că nu ți-ai putut imagina că pe acest tip de muzică ai putea să faci exerciții de fitness. Este foarte eficient, nu este doar aerobic, este mai mult de atât, este amuzant și distractiv și te ajută să rezisti în program până vei reuși să obții rezultatele dorite.

 

 VA ASTEPTAM LA STREET DANCE FITNESS

 Din Aprilie deschidem o noua grupa

 Pe Str. Lunii nr. 6A Brasov, vis-a-vis de Liceul Informatica.

 GRUPA INCEPATORI

Number of comments: 6

6/24/2013 11:00:30 PM - Mihaela, Mihaela 28 @yahoo.com

Atmosfera, instructorul super de treaba iar coregrafiile foarte usoare. Deci cu alte cuvinte merita sa incercati, eu una sunt multumita.

6/27/2013 3:35:11 PM - Ramona

Buna! Si eu ma pot declara fan Street Fit. Ma duc de doua ori pe saptamana la orele de Street Fit si eu sunt multumita. Eu am cautat ceva aproape de mine si dupa mai multe incercari la alte sali, va recomand

7/8/2013 1:03:15 PM - Andreea

Buna, am cumparat si eu un voucher de pe zumzi se poate veni de azi?

7/14/2013 8:51:58 PM - Maria

Sunt la a treia sedinta, mi-am facut o impresie buna. Este destul de simplu si diferit in acelasi timp de celalate cursuri de fitness pe care le-am incercat pana acum(zumba, tae bo, kangoo jumps etc...). Iar din punctul meu de vedere aveti un plus.

7/20/2013 4:35:06 PM - Valentina

As dori sa stiu pentru incepatori cum? cand se tine cursul?

9/12/2013 11:54:40 AM - Loredana

Bunza ziua,
As dori sa stiu cand incepe cursul pentru incepatori.
Name: E-mailaddress: Homepage:
Message:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Enter the code embedded in the image