Despre Noi

Team building prin dans

4/2/2015

Breakdance-ul si Street Dance-ul, cuprinzand diverse stiluri (Bboying, Popping,Locking, Coregrafie scenica), acest atelier se poate sustine independent, in cadrul unui program de team building de scurta durata ( 3 - 6ore), sau integrat intr-un program de 2-3 zile, alaturi de alte activitati specifice: jocuri indoor, outdoor, workshop-uri tematice.

Este realizat din trei etape:

Etapa I - Se vor invata elementele si pasii de baza de street dance si breakdance

Etapa II - Fiecare echipa isi va crea o coregrafie proprie si intrari ce vor fi prezentate in concursul final, acesta reprezentand cea mai importanta etapa de team building prin dans.

Etapa III - Battle-ul(Concursul), echipele vor concura intre ele, in cadrul unui concurs plin de creativitate si distractie, unde fiecare echipa isi va prezenta coregrafia si vor pune in valoare intarile fiecarui membru.

Scopul acestei activitati este:

  • coordonarea actiunilor individuale cu cele ale colegilor;
  • dezvoltarea si stabilirea unor relatii bazate pe incredere;
  • intarirea increderii in sine si in colegi;
  • dezvoltarea capacitatii de exprimare a emotiilor;
  • dezvoltarea spiritului de echipa.

Dansul s-a nascut din nevoia omului de exprimare personala si de contact social.Este modul universal, de comunicare non-verbala, spontana cu noi insine si cu ceilalti, este una dintre putinele experiente care pot angaja persoana in totalitatea ei. Coordonarea, concentrarea si freestule-ul (miscarea libera)  sunt elemente esentiale ale team buildingului prin dans. Prin intermediul dansului se impartasesc emotii care conduc catre o relatie de prietenie si se elibereaza tensiunile reprimate si stresul.

Number of comments: 0

Name: E-mailaddress: Homepage:
Message:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Enter the code embedded in the image