Despre Noi

   Instructor de dans    

     

 

4/9/2015

          Instructor: Pantea Radu  Madalin                                                            

                                                                                                                                                                                                                 A inceput prin a practica breakdance-ul in 2001 pornind de la „Bankpost” unde se antrena alaturi de alti bboy de la acea vreme care faceau parte din diferite crew-uri: Energy Crew, Freestyle Crew, Efecte Speciale, Trial Crew, Droopy Dee. Pana in 2003 a fost alaturi de membrii primei sale trupe „M-track”.

      Dupa o pauza de 1 un an de zile, impreuna cu Grigore Andrei si Mihalache Adrian au infiintat trupa „G-force Crew” fiind mentori pentru urmatorii membrii: B-girl Patricia(shok crew), B-boy George (g-force crew), B-boy Mitza si Skeala.

       Alaturi de G-force Crew, B-boy Radu a evoluat, participand la numeroase concursuri, spectacole si actiuni de voluntariat. Din 2006 incepe sa predea cursuri de breakdance la D.O Security gym si sa acorde mai mult interes street dance-ului. In 2008 incepe sa predea cursuri de streetdance si breakdance la scoala de dans „Style Dance School”.

        In 2010 B-boy Radu se retrage din G-force Crew si se antreneaza o perioada de timp alaturi de NextLevel Crew, in prezent evoluand alaturi de colegii lui de trupa Oneway Crew.

        Spre finalul anului 2011 Pantea Radu reuseste sa infiinteze singura scoala oficiala de Breakdance si Street dance din Brasov

Number of comments: 2

9/30/2014 9:05:24 PM - Daniel, 068319136, Daniel

da unde este dansurile in ce oras8/13/2015 9:07:24 AM - romi, tutorialfitness.wordpress.com/2015/08/10/cara-mera...

nice sir
Name: E-mailaddress: Homepage:
Message:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Enter the code embedded in the image